Hvem eier bilen? Se eierhistorikk

Søk på regnr og få info om eier av bilen og andre kjøretøyopplysninger.

Legg til en bil

For at vi skal kunne hjelpe deg så må du legge til en bil. Søk med FINN-kode eller reg. nr.

Eierhistorikk på denne bilen

01.11.2021
Registrert første gang

Hentet fra Statens Vegvesen, FINN.no og OFV (Opplysningsrådet for veitrafikken)

Se all historikk på bilen

Hvem eier bilen?

Nå kan du sjekke hvem som eier bilen du ser på – uten å betale for en SMS eller logge deg inn noe sted.

Når du skal kjøpe en bil av en privatperson er det viktig å sjekke om selger av bilen faktisk eier den. Du kan selvsagt sjekke vognkortet, og eventuelt be selgeren om å legitimere seg, men hvorfor ikke gjøre det enkelt?

Hvorfor er det viktig å sjekke?

Det er bare den som er registrert som eier av en bil som har lov til å selge den. Hvis det er noen andre som selger bilen, må de ha en fullmakt fra eieren. Hvis selgeren ikke står som eier av bilen, og heller ikke har en fullmakt til å selge bilen, bør du altså styre unna. Vær også klar over at en bil kan ha to eiere, en hovedeier og en medeier. I så fall må begge signere på salgsmeldingen, evt. må den som selger bilen ha fullmakt fra den andre eieren.

Sjekke eierhistorikk

Det er også mulig å sjekke hele eierhistorikken til en bil. Det har i hver fall to klare fordeler. For det første kan det gi en indikasjon på om alt er som det skal være – har en bil hatt veldig mange eiere er det kanskje snakk om en «problembil». For det andre kan tidligere eiere gi deg viktige opplysninger om bilen. Er det noe som virker rart om servicer og vedlikehold? Er bilen bygget om? Kan det være jukset med kilometerstanden? Å snakke med noen som faktisk har eid bilen kan gi deg svar – og vise seg å være gull verdt.

Ofte stilte spørsmål